Recomanem: revista “Chá” núm. 1

revista Chá (1)

Amb motiu de l’exposició Pàgines sense límits sobre revistes-objecte que inauguràrem el passat dia 7 de maig a l’Octubre CCC, la comissària de l’exposició, Lupe Frígols, i l’artista, editor i col·leccionista Pepe Murciego han presentat el primer número d’una nova revista acoblada: Chá.

Revista Chá (2)

Aquest número consisteix en una capsa de te, de llanda, que inclou el material elaborat per sis artistes valencianes: Celia de la Fuente, Roxana Popelka, Aitana Carrasco, Ho Wai Fong, Marta Pina i Ana Díez, a més d’un poema de David Trashumante i d’una bosseta de te de gessamí que pots prendre’t tranquil·lament durant la seua no-lectura.

expo-PaginesSenseLIMITS_FotoPRATSiCAMPS (10)

Lupe Frígols i Pepe Murciego, editors de “Chá”

expo-PaginesSenseLIMITS_FotoPRATSiCAMPS (9)

Patrocinada per l’Institut Confuci de la UV, la impressió artesanal és obra d’Industrias Lentas i s’ha fet una tirada de només 150 exemplars. La majoria van destinats a col·leccionistes, museus, galeries i biblioteques, tot i que els editors han posat a la venda 50 exemplars que poden adquirir-se només a tres llibreries de la ciutat de València: Tres i Quatre (la llibreria de l’Octubre CCC), Dadá (la llibreria del MuVIM) i la llibreria Bartleby de Russafa. El preu és de 10 euros. Reserva ja el teu exemplar!!

Aitana Carrasco

Obra d’Aitana Carrasco inclosa en el núm. 1 de Chá

Marta Pina

Obra de Marta Pina inclosa en el núm. 1 de Chá

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedIn

Comentaris tancats.