“Diàlegs (vol. 1)”, de Lourdes de la Villa i Rafael Tormo i Cuenca

Inauguració: dijous 19 de maig a les 20.00h.

L’exposició es podrà visitar del 19 de maig al 19 de juny de 2016.
Comissariat: Izaskun Etxebarria.
Realitzada amb la col·laboració de la Sala Portalea – Eibarko Udala (Ajuntament d’Eibar).

Diàlegs és el títol d’una sèrie d’exposicions basades en converses amb artistes que posen en relació produccions d’art contemporani de dos territoris geogràfics: el basc i el valencià.

Emprant el vídeo com a base del treball curatorial s’han elaborat entrevistes, tant en suport paper com en vídeo, que aprofundeixen en la comprensió de les obres i mostren als artistes en el seu context. D’aquesta forma, en apropar-nos a la sala d’exposicions, podrem trobar no només les obres realitzades sinó també als artistes parlant del seu treball.

Aquesta primera edició acull “Somni de l’Observador” de l’artista basca Lourdes de la Villa, que es va exposar parcialment a la sala Rekalde (Bilbao) entre el 15 de maig i el 18 d’abril de 2014 i, per primera vegada de manera íntegra, a la sala Portalea d’Eibar (Guipúscoa) entre el 6 i el 29 de març de 2015, juntament amb el treball de l’artista valencià Rafael Tormo i Cuenca “Implosió Impugnada 22: Estat de setge; gest de col·leccionar”, exposada per primera vegada a l’Antic Ajuntament d’Alberic (Ribera Alta) entre el 7 de novembre i 5 de desembre de 2014.

Després del seu pas per Eibar aquesta primera edició es tanca amb una selecció de la mostra que podrà veure’s a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (València) del 19 de maig al 19 de juny de 2016.


“Somni de l’observador”, de Lourdes de la Villa


“Implosió impugnada núm. 22″, de Rafael Tormo

Vistes de la instal·lació “Diàlegs (vol. 1)” a la sala Portalea d’Eibar.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedIn

Comentaris tancats.